Monday, February 24, 2014

While PDRM plays politic, you might consider learning this


Kononnnya ini jurus angin. Boleh pukul dan mengesampingan serangan tanpa sentuh orang. Saya sarankan hantar wira wira ini ke Palestin sekarang juga. Hantar 10 orang ke Baitul Laham dan tapau kereta kebal Israel. Lepas tu ajar kepada semua orang disana. Isnyallah palestin akan bebas. Lepas tu hantar ke Afghanistan. Tarik Drone Predator dari langit. Helikopter pun tampar je dari jauh. Buat apa bagi AK 47. Last sekali terus ke Amerika Syarikat. Musnahkan Pentagon. Lepas semua dah selesai jadikan mereka ini watak terkini DoTA.

1 comment:

Mat keluang said...

Syed,.
You jangan main main.ini betul.Dahulu Silat ini di pelopori oleh Tun Patinggi Rahman Yaakop,Prof Muktar Lintang dari Indonesia dan Menteri Kita Samad Idris.

Saya pernah jadi penuntutnya.Minyak panas dimasok tangan tak jadi apa apa,Tetak parang tidak makan.,ada satengah penuntut boleh berjalan atas ayer.

Mereka semuanya guna kuasa jinn.Masa itu tahun 70 han,salepas peristiwa 13 Mei.Semuanya membuat persediaan untok melawan Cina.Tak terfikir pula untok melawan Isreal atau Amerika.

Good question,Tuan Syed.Kenapa mereka tidak boleh pergi ka Palestine melawan Isreal.

2020 Chinese New Year

MORE BAD NEWS FOR MALAYSIANS NEXT MONTH. MEANTIME LET US PRAY HARDER AND BE UNITED AS ONE TO VOICE OUR ANGER.