Tuesday, January 2, 2018

Award for Rapist

Image may contain: one or more people and textPEGAWAI POLIS ROGOL GURU DI PARKIR IPD KULIM

Seorang guru wanita (mangsa) yang berasal dari Kulim, Kedah telah hadir ke IPD Kulim untuk membuat satu laporan polis pada 3/12/2017 lalu. 

Kemudian pada 5/12/2017 guru tersebut menerima panggilan daripada Pegawai Penyiasat kesnya iaitu Inspektor Fadlee yang mengajaknya berjumpa bagi berbincang mengenai kesnya.

Mangsa sampai di IPD Kulim pada jam 6 petang dan terus diajak ke Pasaraya Giant, Perai oleh Insp Fadlee. Selepas selesai membeli-belah Insp Fadlee mengajak pula mangsa memancing di kawasan Perai.

Setelah selesai memancing, Insp Fadzlee mengajak pula mangsa ke Pusat Karaoke di Seberang Jaya. Mangsa pada mulanya menolak tetapi akhirnya bersetuju setelah Insp Fadlee memujuk supaya menemaninya sebentar sahaja.

Di Pusat Karaoke tersebut kira-kira jam 12 tengah malam, Insp Fadlee telah memeluk dan mencium tangan mangsa. Mangsa berang dengan tindakan Insp Fadlee tetapi Insp Fadlee tidak mengendahkannya.

Insp Fadlee telah menghantar mangsa pulang ke IPD Kulim pada jam 2.10 pagi. Ketika sampai di halaman IPD Kulim, Insp Fadlee mula menunjukkan taringnya.

Belum sempat mangsa keluar dari kereta, Insp Fadlee telah mencium mulut mangsa dan menyatakan beliau menyayangi mangsa. Mangsa memarahi Insp Fadlee tetapi mangsa kemudiannya disuruh diam.

Selepas itu, Insp Fadlee menyelak tudung dan baju mangsa. Tali bra mangsa juga dibuka dan Insp Fadlee bertindak menghisap kedua-dua belah payudara mangsa. Akhir sekali seluar dalam mangsa dilondeh dan Insp Fadlee memasukkan kemaluannya ke dalam kemaluan mangsa. Setelah selesai merogol, Insp Fadlee bertindak memancut air maninya ke perut mangsa.

Selepas itu, mangsa disuruh memakai kembali pakaiannya dan diminta pulang ke rumah. Mangsa yang trauma dengan kejadian ini telah membuat laporan polis di IPD Kulim.Mywatch's post

No comments:

Richard Melanjum a coward or a crook

Many people are wondering whether our Chief Justice Richard Melanjum a real coward or someone with a closet full of crime. https://www.m...